Соопштенија

Понеделник, 16 август 2021

ПОЛОЖУВАЊЕ ВЕНЦИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ

По повод одбележувањето на Денот на Армијата на Република Северна Македонија, 18 Август, делегација на Собранието на Република Северна Македонија во состав: Илија Николовски и Бети Стаменкоска-Трајкоска, на 18 август 2021 година (среда), во 14:00 часот, на градските гробишта Бутел, ќе положат четири венци свежо цвеќе и тоа на:

  • Партизанските гробишта;
  • Пред вечниот дом на претседателот Борис Трајковски;
  • Пред вечниот дом на генерал Михаило Апостолски;
  • Пред вечниот дом на претседателот Киро Глигоров
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.