Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Илијаз Сабриу 

Роден е на 10.06.1951 година во с.Пирок- Тетово. Албанец. Завршил економски факултет во Приштина во 1973 година.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.