Пратенички прашања


Седница 40 - усно 12.01.2009

Зошто четири месеци полицијата неможе да го пронајде господинот Џемаили и дали претседателот на Владата се чувствува одговорен за сето тоа.

Од:  АНДРЕЈ ЖЕРНОВСКИ За:  Претседател на Влада на РМ

Одговорил:  Претседател на Влада на РМ 12.01.2009 
 
Прашање Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.