Пратенички прашања


 Седница 40 - усно 12.01.2009

Дали Владата планира да ги намали каматните стапки на кредитите како за граѓаните така и за компаниите.

Од: КАТЕРИНА ДИМЕСКА За: Министер за финансии

Одговорил:  Министер за финансии 12.01.2009 
 
Прашање  Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.