Пратенички прашањаСедница 40 - усно 12.01.2009

Дали претседателот на Владата чувствува одговорност за изречената пресуда за случајот ОКТА на Арбитражниот суд во Париз, со која што пресуда државната каса е оштетена за 17,3 милиони долари.

Од: АНДРЕЈ ЖЕРНОВСКИ За: Претседател на Влада на РМ

Одговорил:  Претседател на Влада на РМ 12.01.2009 
 
Прашање  Одговор  
 

Click