Пратенички прашања


Седница 40 12.01.2009

Зошто не се реализира проектот за градење на слободна економска зона во Тетово.

Од: САДИЈЕ ИЛЈАЗИ За: Министер за економија 

Одговорил:  Министер за економија 03.02.2009 

Прашање    Одговор     
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.