Пратенички прашања


Седница 40 - усно 12.01.2009

До каде е реализацијата на проектите на владата во здравството кои се однесуваат на реконструкција на 41 јавна здравствена установа како и финиширање на набавката на современа апаратура за јавните здравствени установи и зошто не се испочитувани предвидените рокови. 

Од: ЈОВАН ГИНЕВ За: Министер за здравство

Одговорил:  Министер за здравство 12.01.2009 
 
Прашање  Одговор     
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.