Пратенички прашања


Седница 40 - усно 12.01.2009

Што превзема Владата да се спроведат фер и демократски избори во март 2009 година.

Од: АНДРЕЈ ПЕТРОВ За: Претседател на Влада на РМ

Одговорил:  Претседател на Влада на РМ 12.01.2009 
 
Прашање    Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.