Пратенички прашања


Седница 40 - усно 12.01.2009

На што се должат различните проекции за економската политика за 2009 година помеѓу Народната банка о Владата на Република Македонија.

Од: АНДРЕЈ ПЕТРОВ За: Претседател на Влада на РМ

Одговорил:  Претседател на Влада на РМ 12.01.2009 
 
Прашање  Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.