Пратенички прашања


21. 10. 2009 

Од: МАРЈАНЧО НИКОЛОВ  За: Министер за финансии

колку вкупно парични средства должи фабриката "киро ќучук" од велес по основ на неисплатени плати и неисплатен ддв.

Одговорил: Министер за  финансии 02.11.2009

Прашање      Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.