Пратенички прашања


 Седница 30 - усно 27.11.2008

До каде е проектот за модернизација на воениот полигон Криволак и кога се очекува тој да биде ставен во функција.

Од: ИЛИЈА КИТАНОСКИ За: Министер за одбрана

Одговорил:  Министер за одбрана 27.11.2008 
 
Прашање Одговор    
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.