Пратенички прашања


Седница 30 - усно 27.11.2008

Колку огласи се распишани за доделување на земјоделско земјиште, за периодот од изборот на новата Влада до денес.

Од:  НАДА СТАНЧЕВСКА За:  Министер за земјоделство,шумарство и водостопанство 

Одговорил:  Министер за земјоделство,шумарство и водостопанство 27.11.2008 
 
Прашање  Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.