Пратенички прашања


 Седница 30 - усно 27.11.2008

Колку се реални најавените инвестиции од странските инвеститори и дали Владата е свесна дека ќе има сериозен проблем со инвестициите во нашата држава.

Од: ВЛАДО БУЧКОВСКИ За: Влада на РМ 
 
 
Одговорил:  Влада на РМ 27.11.2008 
 
Прашање Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.