Пратенички прашања


Седница 30 - усно 27.11.2008

Зошто Министерството за одбрана им го прекина работниот однос на 14 албанци вработени во Министерството за одбрана и во АРМ.

Од:  МЕРАЛ УЗЕИРИ ФЕРАТИ За:  Министер за одбрана 

Одговорил:  Министер за одбрана 27.11.2008 
 
Прашање Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.