Пратенички прашања


Седница 30 - усно 27.11.2008

Дали министерот за образование и наука ќе го разреши државниот просветен инспектор, кој им се заканува со парични казни на вработените во образованието кои штрајкуваат.

Од: ВЛАДО БУЧКОВСКИ За: Влада на РМ 
 
Одговорил:  Влада на РМ 27.11.2008 
 
Прашање Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.