Пратенички прашања


 Седница 30 - усно 27.11.2008

Со колку долари странски инвестиции претседателот на Владата на Република Македонија се врати од посетата на САД.

Од: ИГОР ИВАНОВСКИ За: Претседател на Влада на РМ

Одговорил:  Претседател на Влада на РМ 27.11.2008 
 
 
Прашање Одговор    

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.