Пратенички прашања


 Седница 30 - усно 27.11.2008

Зошто се одолговлекува приемот на кандидатите по огласот за професионални војници, објавен во февруари 2008 година од страна на Министерството за одбрана. 

Од: МЕРАЛ УЗЕИРИ ФЕРАТИ За: Министер за одбрана

Одговорил:  Министер за одбрана 27.11.2008 
 
Прашање   Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.