Пратенички прашања


Седница 30 - 27.11.2008

Кои компании, односно фирми ги изготвуваат кампањите на Владата и колку чинат тие во последната година.

Од: ЦВЕТАНКА ИВАНОВА За: Министер за финансии

Одговорил:  Министер за финансии 16.12.2008
 
Прашање   Одговор   
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.