Пратенички прашања


Седница 30 - усно 27.11.2008

Дали претседателот на Владата е запознаен со Извештајот на светскиот економски форум за конкурентноста, според кој Македонија е на 89 -то место од 130 испитувани национални економии.

Од:  ЈОВАН МАНАСИЈЕВСКИ За:  Влада на РМ 
 
Одговорил:  Влада на РМ 27.11.2008

Прашање Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.