Пратенички прашања


Седница 30 - 27.11.2008

Кои се конкретните мерки кои што ги превзема Министерството за животна средина и просторно планирање, во врска со решавањето на проблемот со загадувањето од рафинеријата ОКТА.

Од: НАДА СТАНЧЕВСКА За: Министер за животна средина и просторно планирање

Одговорил: Министер за животна средина и просторно планирање 17.12.2008

Прашање  Одговор     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.