Пратенички прашања


Седница 30 - усно 27.11.2008

Колку партиски војници се вработени во изминатите две години.

Од: ЈОВАН МАНАСИЈЕВСКИ За: Влада на РМ

Одговорил:  Влада на РМ 27.11.2008 
 
Прашање  Одговор    

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.