Пратенички прашања


 Седница 30 - усно 27.11.2008

Дали Министерството за внатрешни работи е способно да ја контролира безбедносната состојба на граѓаните во Република Македонија.

Од:  ЦВЕТАНКА ИВАНОВА За:  Министер за внатрешни работи 

Одговорил:  Министер за внатрешни работи 27.11.2008 
 
Прашање Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.