Пратенички прашања


Седница 81 - 26.11.2009

дали министерството за труд и социјална политика има програма за ресоцијализација на малолетниците кои биле сексуално злоупотребени или злоупотребени при присилна работа.

Од: АЛЕКСАНДАР НИКОЛОВСКИ За: Министер за труд и социјална политика

Одговорил: Министер за труд и социјална политика  18.12.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.