Пратенички прашања


Седница 81 - 26.11.2009

колку роми аплицирале и колку добиле социјални станови.

Од: АМДИ БАЈРАМ За: Министер за транспорт и врски

Одговорил: Министер за транспорт и врски  07.12.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.