Пратенички прашања


Седница 81 - усно - 26.11.2009

Што презема Министерството за култура за целосна и ефикасна имплементација на закон за авторски и сродни права.

Од: ЦЕНА МАТЕВСКА За: Министер за култура

Одговорил: Министер за култура  26.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.