Пратенички прашања


Седница 81 - 26.11.2009

дали се предвидува асфалтирање на патниот правец од село пуста река до село цер.

Од: ЦЕНА МАТЕВСКА За: Министер за транспорт и врски

Одговорил: Министер за транспорт и врски  10.12.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.