Пратенички прашања


Седница 81 - усно - 26.11.2009

дали е можно да се изнајде решение во врска со користењето на регионалниот пат ЕР-103, од страна на тешките товарни возила на градежната оператива Гранит кои ја загрoзуваат безбедноста во сообраќајот.

Од: ВЕСЕЛА ЧЕСТОЕВА За: Министер за тарнспорт и врски

Одговорил: Министер за транспорт и врски  26.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.