Пратенички прашања


Седница 77 - 05.11.2009

на кој начин министерството за локална самоуправа ќе се ангажира во процесот на децентрализација на општините и во поддршката на општините.

Од: ФЛОРА КАДРИУ За: Министер за локална самоуправа

Одговорил: Министер за локална самоуправа  25.12.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.