Пратенички прашања


Седница 81 - усно - 26.11.2009

Дали постои дискоординација помеѓу СВР Битола и Министерството за внатрешни работи бидејќи само за неполни 24 часа дадовте различни изјави.

Од: ГОРАН СУГАРЕВСКИ За: Министер за внатрешни работи

Одговорил: Министер за внатрешни работи  26.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.