Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

што планира министерството за економија на полето на заштедата на енергија и замената на еден вид енергија со друг вид на енергија.

Од: ЈОВАН ЛАЗАРЕВ За: Министер за економија

Одговорил: Министер за економија  05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.