Пратенички прашања


Седница 81 - усно - 26.11.2009

како планирате да ги искористите средствата од европските фондови кои стојат на располагање преку Агенцијата за финансиска поддрша на земјоделството и руралниот развој.

Од: ЈОВАН ЛАЗАРЕВ За: Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство

Одговорил: Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство  26.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.