Пратенички прашања


Седница 81 - усно - 26.11.2009

Како планирате да ја намалите невработеноста во земјава ако само во изминатиов период поради блокади на 5864 компании преку 18 илјади вработени остануваат на улица без никакви приходи .

Од: МАРИНЕЛА ТУШЕВА За: Влада на РМ

Одговорил: Влада на РМ  26.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.