Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

Кога ќе соберете храброст да го разрешите министерот за правда.

Од: ГОРАН СУГАРЕВСКИ За: Претседател на Влада на РМ

Одговорил:  Претседател на Влада на РМ  05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.