Пратенички прашања


Седница 81 - усно - 26.11.2009

кој ќе ја понесе одговорноста за дебаклот и неуспехот во реализацијата на проектот бесплатни учебници.

Од: МАРИНЕЛА ТУШЕВА За: Министер за образование и наука

Одговорил: Министер за образование и наука  26.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.