Пратенички прашања


Седница 81 - усно - 26.11.2009

зошто се повикани на информативен разговор двајца младинци од ресен кои дистрибуирале леток со што на најгруб начин се прекршени нивните основни човекови права како и правото на слобода на изразување.

Од: МЕНДЕ ДИНЕВСКИ За: Председател на Влада на РМ

Одговорил: Претседател на Влада на РМ  26.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.