Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

дали сметате дека во работата на директорот на царинската управа постои конфликт на интереси.

Од: МЕНДЕ ДИНЕВСКИ За: Претседател на Влада на РМ

Одговорил: Претседател на Влада на РМ  05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.