Пратенички прашања


Седница 77 - усно 05.11.2009

што превзема владата на рм за да република македонија добие датум за почеток на преговорите со европската унија.

Од: ТИТО ПЕТКОВСКИ За: Председател на Влада на РМ

Одговорил:  Председател на Влада на РМ  05.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.