Пратенички прашања


Седница 81 - усно - 26.11.2009

кои категории на граѓани се опфатени со проектот за користење на сос пакетите.

Од: ВЕСЕЛА ЧЕСТОЕВА За: Министер за труд и социјална политика

Одговорил: Министер за труд и социјална политика  26.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.