Пратенички прашања


Седница 81 - усно - 26.11.2009

Дали знаете каков ефект имаше вашето писмо до граѓаните на Република македонија.

Од: ВЕСНА БЕНДЕВСКА За: Претседател на Влада на РМ

Одговорил: Претседател на Влада на РМ  26.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.