Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

КИТАНОВСКИ ЛАЗАР

 

 
  
 


     
 
   
Член на СДСМ. Роден 1948 година во Охрид. Македонец. Доктор на науки. Професор по социологија и политикологија. Се служи со францускиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.