Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ЛАЛЧЕВСКА РИСТАНКА

 

 
  
 


     
 
   
Член на ЛПМ. Родена 1963 година во с. Ново Село, Охрид. Македонка.
Дипломиран правник. Се служи со англискиот јазик. Живее во Охрид.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.