Совет на Собранискиот канал  

СЕДНИЦА 
 
Разгледување на Предлогот за измена и дополнување на Законот за радиодифузна дејност (за слушање на аудио записот на Dокумент со десен клик одберете Save Target As) 
 
  документ   25.12.2008 


 
СЕДНИЦА 
 
II дел од аудио записот 
 
   документ   25.12.2008 СЕДНИЦА 
 
III дел од аудио записот 
 
   документ   25.12.2008 


 
СЕДНИЦА 
 
IV дел од аудио записот 

  документ   25.12.2008 

Click