Пратенички прашања


Неодговорени ПРАТЕНИЧКИ прашања 01.07.2009 - 31.07.2009

Седница 67 30.07.2009

Од: Томе Чинговски За: Претседател на Влада на РМ

Извадок од прашањето:

Дали ќе превземете конкретни мерки за спречување на корупцијата и криминалот во Царинската управа.
 
 Прашање 

Седница 67 30.07.2009

Од: Станка Анастасова За: Претседател на Влада на РМ

Извадок од прашањето:

Дали ќе направите увид во трошењето на парите наменети за водоснабдување на Свети Николе.
 
 Прашање 


Од: Марјанчо Николов За: Министерот за труд и социјална политика

 Извадок од прашањето:

Колку лица поднеле барање за остварување на правото на паричен надоместок согласно Законот за материјално обезбедување на наевработени лица. 


 Прашање  

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.