Средба на Националниот совет за евроинтеграции со г-ѓа Рене...

Четврток, 29 октомври 2015 година

Средба на Националниот совет за евроинтеграции со г-ѓа Рене Џоунс-Бос

Националниот совет за евроинтеграции во Собранието на Република Македонија оствари средба со заменик-министерката за надворешни работи на Кралството Холандија, г-ѓа Рене Џоунс-Бос, во придружба на амбасадорот на Кралството Холандија во Република Македонија, г. Вилем Ваутер Пломп.

Прочитај повеќе
1  
Click