Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

АЛИ АХМЕТИ

 

 
  
 


     
 
   
Претседател на ДУИ.
Роден на 4 јануари 1959 година во с. Зајаз, Кичево. Албанец.
Завршил високо образование. Педагог.
     
  
   

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.