Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

НАЈДОВСКИ СЛОБОДАН

 

 
  
 


     
 
   
Член на ЛДП. Роден 1961 година во с. Добровени. Македонец.
Дипломиран економист. Се служи со рускиот јазик. Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.