Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ГЕШТАКОВСКИ КИРЕ

      
 
   
     
      
   
Член на ПСД. Роден 1954 година во с. Јанковец, Ресен. Македонец. Лекар специјалист по педијатрија. Се служи со францускиот јазик. Живее во с. Јанковец, Ресен.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.