Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

Пандов Александар

 


  
 


    
 
   
Член на ВМРО- ДПМНЕ и на Извршниот комитет. 
      
Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Бугарија. 
      
Роден 1971 година во Скопје, РМ. Македонец. Завршил Филозофски факултет. Доро го знае англискиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.