Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска

ПретседателЦВЕТАН ТРИПУНОВСКИ 

          ЧленовиАНИТА КИПАРИЗОВСКА КРСТЕСКА 
                             ВИОЛЕТА ТАШЕВА 
                             САВЕ САВЕВСКИ  
                             ЈОВАН МАНАСИЈЕВСКИ 
                             ЗУМРЕТЕ ЈАКУПИ 
                             САДИЈЕ ИЛЈАЗИ 
 

Click