Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска

ПретседателБЛАГОРОДНА ДУЛИЌ 

          ЧленовиНАДИЦА ТАНЧЕВА ТУЛИЕВА  
                             ВАСКО ШУТАРОВ  
                             ПАНЧЕ ДАМЕСКИ 
                             ТОМЕ ЧИНГОВСКИ 
                             ВУЛНЕТ АМЕТИ 
                             ДАУТ РЕЏЕПИ 
 

Click